5 de Mayo 2005

Un any de somnis i sabatilles descordades

El meu primer *post en català per a celebrar el compleix de *CommentJeVis*.
Eh...que això sempre s'editarà en castellà. Però em fa il·lusió postear en català.

Ja sé que últimament no li presto molta atenció, i que bé principalment era per a parlar de música i dels meus grups favorits, a més de notícies i altres.
Però no sé si pels massius blogs que parlen de música o més aviat perquè necessitava esplaiar-me en certs moments i parlar dels meus sentiments en uns altres, el rumb d'aquest ha canviat.

M'adono que en realitat CommentJeVis va complir anys allà per març, però mes val celebrar-lo tard que mai. No?

I la gent es preguntarà que per què vaig començar aquesta aventura, bo, jo creo que per necessitat de tenir una mica així com un diari.
Mai he estat capaç d'acabar un diari així que aquest mitjà era el més fàcil per a actualitzar-lo, i no deixar les fulles del quadern en blanc.

La música és un tema important en aquest, el meu blog, però últimament apareix poc. Apareix sobretot art i quadres de pintors guays.

Sempre em va agradar l'art contemporani, però mai abans li havia prestat tanta atenció. Em pregunto perquè. Serà perquè hi ha uns núvols que no s'aparten de la meva vista?

En definitiva en aquest any transcorregut han passat moltes coses, bé no tantes, però si inoblidables. Sens dubte l'any més inoblidable fins a ara.

Per a aquest segon any, espero canviar una mica el disseny, i escriure més habitualment sobretot una secció que vull començar sobre discos clau i altra secció de fotos fetes per la meva del tema que sigui.

Gràcies a tots, especialment a tu que em llegeixes, i a tu la meva medusa.

Versió en castellà>>>>

Mi primer post en catalán para celebrar el cumple de CommentJeVis. Eh...que esto siempre se editará en castellano. Pero me hace ilusión postear en catalán.

Ya sé que últimamente no le presto mucha atención, y que bueno principalmente era para hablar de música y de mis grupos favoritos, además de noticias y demás. Pero no sé si por los masivos blogs que hablan de música o más bien porque necesitaba desahogarme en ciertos momentos y hablar de mis sentimientos en otros, el rumbo de éste ha cambiado.
Me doy cuenta que en realidad CommentJeVis cumplió años allá por marzo, pero mas vale celebrarlo tarde que nunca. ¿No?

Y la gente se preguntará que por qué comencé esta aventura, bueno, yo creo que por necesidad de tener algo así como un diario. Nunca he sido capaz de terminar un diario así que este medio era el más fácil para actualizarlo, y no dejar las hojas del cuaderno en blanco.
La música es un tema importante en éste, mi blog, pero últimamente aparece poco. Aparece sobre todo arte y cuadros de pintores guays.
Siempre me gustó el arte contemporáneo, pero nunca antes le había prestado tanta atención. Me pregunto porqué. ¿Será porque hay unas nubes que no se apartan de mi vista?

En definitiva en este año transcurrido han pasado muchas cosas, bueno no tantas, pero si inolvidables. Sin duda el año más inolvidable hasta ahora.
Para este segundo año, espero cambiar algo el diseño, y escribir más habitualmente sobre todo una sección que quiero comenzar sobre discos clave y otra sección de fotos hechas por mi del tema que sea.

Escrito por eksurffer a las 5 de Mayo 2005 a las 10:23 PM
Comentarios

bueno, bueno, nosotros evolucionamos, y nuestros blogs también (no a la inversa, jeje).

saludines y petonets!! mi blog también es de marzo, creo q aries :p

Escrito por Brocco a las 16 de Mayo 2005 a las 03:10 AM
Escribir un comentario









¿Recordar informacion personal?